ACIERTAS cerca secretari/a tècnic/a i responsable de comunicació

El termini per enviar candidatures és fins l’1 de desembre de 2019

ACIERTAS (http://aciertas.org/) cerca secretari / a tècnic / a i responsable de comunicació freelance, que treballarà en contacte amb el responsable de el projecte i la seva Comissió Permanent, formada per representants de diferents societats científiques.

Aciertas

ACIERTAS (Aprendizaje de las Ciencias en Redes Transversales Colaborativas) és un projecte consistent en una plataforma digital adreçada a docents de ciències de primària i primers cursos de secundària, en la qual poden registrar-se. Com a membres de ACIERTAS, els docents s’agrupen en xarxes locals segons la seva zona geogràfica, i poden compartir experiències didàctiques (activitats, exercicis, projectes …), debatre, i accedir a recursos didàctics de ciències elaborats per científics experts en diferents camps ( articles, vídeos, webinars …). Les experiències que comparteixen els docents poden ser valorades pels seus companys amb un sistema de “Likes” segons una sèrie de criteris, i els docents més participatius poden optar als Reconeixements ACIERTAS, que es lliuren en el Simposi ACIERTAS que celebrem a final de curs a CaixaForum Madrid. Els Reconeixements consisteixen en kits perquè els professors puguin realitzar activitats pràctiques de ciències emergents a l’aula. Actualment, encertes compta amb més de 400 docents inscrits.

 

Tasques:

 • Gestionar la web, el bloc i els seus continguts (notícies, articles didàctics enviats per científics)
 • Dinamitzar les xarxes de docents i científics de la plataforma i atendre els seus requeriments
 • Gestionar les xarxes socials (Facebook, Linkedin i Twitter)
 • Gestionar la newsletter setmanal (Mailchimp)
 • Organitzar webinars didàctics sobre ciència d’interès per als docents impartits per científics (Youtube, Google Hangouts)
 • Organitzar el Simposi ACIERTAS

Requisits:

 • El/la candidat/a ha de ser freelance
 • Formació en ciència, educació i / o comunicació (Ex: Màster o Postgrau en Comunicació Científica)
 • Disponibilitat per viatjar a Madrid 3 vegades a l’any (despeses de viatge coberts)
 • Busquem una persona amb iniciativa, organitzada, compromesa, resolutiva i disciplinada, que pugui treballar de forma independent i planificar i executar noves estratègies de comunicació i difusió si cal

Es valorarà:

 • Anglès
 • Habilitats de disseny gràfic

Condicions:

 • Dedicació aproximada de 20 hores setmanals durant els mesos que dura el curs escolar
 • Salari de 880 euros mensuals (base imposable de) durant els mesos que dura el curs escolar
 • Flexibilitat horària i treball des de casa
 • Incorporació immediata

Envia el teu CV a aciertasred@gmail.com amb l’assumpte “Oferta ACIERTAS” i, si compleixes amb el perfil, ens posarem en contacte amb tu per concertar una entrevista. El termini per enviar candidatures és fins l’1 de desembre de el 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *