L’AECC cerca personal per al projecte europeu CONCISE

  • Contracte laboral a temps parcial 25 hores a la setmana
  • La data límit per presentar sol·licituds és el 30 de novembre

El projecte Concise té com a objectiu proporcionar coneixement qualitatiu a través de consultes sobre com els ciutadans de la UE adquireixen els seus coneixements científics (mitjans i xarxes socials, experiències de vida, opinions dels familiars, la influència de la religió, les posicions polítiques, la ideologia, el sistema educatiu …) i com aquest coneixement influeix en les seves opinions, creences i percepcions.

Condicions de Contractació

 

Contracte laboral a temps parcial 25 hores a la setmana. L’horari serà flexible en funció de les necessitats del servei. El contracte inicial serà de sis mesos prorrogable cada sis mesos fins a completar els 24 mesos del projecte. La relació laboral no exigeix ​​incorporació física, però sí telemàtica així com en totes les activitats presencials que es requereixin.

 

Funcions a desenvolupar

 

Gestió i coordinació de les activitats que realitzarà l’AECC en el marc del projecte Concise (calendari d’activitats, gestió dels viatges nacionals i internacionals i control del treball i lliurables d’acord amb els terminis marcats per la Comissió Europea)

 

Disseny de l’estratègia comunicativa que exercirà l’AECC durant els dos anys de projecte per promocionar les consultes ciutadanes.

 

Implementació de programari per a la gestió dels recursos de l’AECC, amb l’objecte de millorar l’eficiència de la comunicació externa i interna dels socis i la generació de xarxes amb altres associacions nacionals i internacionals, en el marc del projecte Concise.

 

Tasques de comunicació científica: Cobertures de les consultes ciutadanes, difonent notes de premsa de l’esdeveniment i gestionant les xarxes socials.

 

Difusió a través dels mitjans de comunicació i a altres associacions de comunicació científica de les activitats que es van a desenvolupar en el marc del projecte per promocionar-entre els periodistes científics europeus.

 

Divulgació de les activitats lliurables relacionades amb el projecte.

 

Coordinació de tasques de comunicació científica de l’AECC en el marc del projecte Concise.

 

Termini

 

Teniu temps fins aquest divendres 30 de novembre. La seva incorporació es farà efectiva el 10 de desembre de 2018.

 

La presentació de la documentació s’ha de fer en el correu secretaria@aecomunicacioncientifica.org amb l’assumpte «Ocupació Concise»

 

Més informació:

 

Convocatoria para la contratación de personal para el proyecto europeo CONCISE

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *