L’Institut Català de Ciències del Clima (IC3) cerca un tècnic de suport en l’elaboració i edició de continguts

L’Institut Català de Ciències del Clima (IC3) cerca un tècnic/a de suport en l’elaboració i edició de continguts pel seu Laboratori d’Educació, Comunicació i Divulgació (LEDIC).

 

 

Tasca a desenvolupar: Suport en l’elaboració, recopilació i edició de continguts per crear la plana web institucional així com el primer informe d’activitats de l’IC3.

 

Tipus de contracte: Contracte a jornada completa d’obra i serveis per un mínim de dos mesos i fins a la finalització del servei. Alternativament, s’admetran ofertes de “free-lances” (autònoms).

 

Sou: Nivell salarial entre S6 (aprox. 20.000 € bruts anuals) i S9 (aprox. 24.500 € bruts anuals) en funció del nivell de comptència professional

 

Incentius: Possibilitat de ser contractat per una altra obra i serveis de quatre anys de duració en funció del rendiment (si la persona dóna un resultat molt satisfactori, podria optar a cobrir el lloc de treball de creador de continguts per la part educativa del projecte “ClimaDat”).

 

Estudis: No es requereix un nivell d’estudis concret però es valoraran de forma positiva aquells que tinguin a veure amb la creació de continguts (periodisme, literatura, edició de textos,  etc…) i/o que hagin cursat estudis universitaris en qualsevol branca de les ciències naturals o socials.

 

Experiència: El sol·licitant acreditarà necessàriament la seva experiència en la creació de continguts de la manera que consideri més adient, ja sigui mitjançant un currículum estàndard, enviant exemples

de continguts que hagi elaborat i dels quals en pugui demostrar l’autoria, o bé de totes dues formes. Es valorarà l’experiència en entorns de comunicació, divulgació i educació, especialment si s’ha tingut en entorns científics i/o tècnics.

 

Competències necessàries:

  • Capacitat per escriure correctament en català, castellà i anglès.
  • Capacitat per corregir, millorar i editar continguts.
  • Capacitat per revisar continguts, extreure la informació més rellevant i fer-ne sinopsis entenedores.
  • Capacitat per narrar.

Els interessats poseu-vos en contacte amb marodriguez[at]ic3.cat i feu-li arribar la vostra declaració d’interès així com els documents necessaris (CV, exemples de texts, links a continguts digitals, etc…) per acreditar la vostra experiència i/o capacitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *