Smart Barcelona presenta el Laboratori Químic

Smart Barcelona, una empresa especialitzada en oferir esdeveniments interactius sobre ciències naturales per a nens i nenes de 6 a 14 anys i als seus pares, presenta un nou programa científic interactiu sobre química el cap de setmana del 14 i 15 de desembre. A més, els socis de l’ACCC gaudiran d’un descompte especial.

Durant dues hores, els participants duran a terme experiments químics reals tot fent servir eines i mètodes clàssics que són pilars de la química contemporània. Descobriran com els químics sintetitzen noves substàncies i analitzen les seves propietats, coneixeran les precaucions que s’han de tenir per treballar en un laboratori químic, muntaran les eines necessàries per a la destil·lació de líquids, sublimació de vidres i síntesi de gasos, i realitzaran quatre experiments fonamentals per a qualsevol laboratori químic i cimprendran l’essència dels processos químics.

Abans de cada sessió s’organitza un petit qüestionari, molt interessant i educatiu, sobre els temes del programa. La idea del qüestionari és que els infants participin juntament amb els seus pares. També s’oferirà un programa especial pels pares que consisteix en un qüestionari i una classe breu. Podreu parlar de microorganismes beneficiosos i perjudicials, sobre com el nostre organisme resisteix les infeccions i per què de vegades és inútil la resistència.

Al final de cada sessió, cada infant obtindrà un diploma personal que certifica la participació en el programa i un regal científic.

Per a grups de dotze nens o més, Smart Barcelona ofereix preus especials.

Més informació:

https://smart-barcelona.com/ca/chemical-lab

+34 698.085.679

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *