Oberta la convocatòria del cicle Joves per la Ciència 2019

El termini per presentar candidatures és el 7 de juliol

El cicle d’activitats de La Biothèque cerca joves científics i científiques voluntaris per impartir xerrades i activitats en un cicle que se celebrarà al novembre.

On i quan

  • Barcelona: en col·laboració amb el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), els divendres 8 i 15 de novembre de el 2019.
  • Madrid: en col·laboració amb el Districte de Tetuan, de dilluns a divendres entre el 4 i el 15 de novembre de el 2019.
  • Salamanca: en col·laboració amb la Unitat de Cultura Científica de la Universitat de Salamanca, al novembre de 2019 (dates per confirmar).

Com participar

Amb una xerrada d’una mitja hora més mitja hora de debat o amb un taller participatiu d’una hora màxim de durada. Es primarà els temes d’actualitat, que convidin al debat i la interactuació i apropar la ciència a tot el públic. Informació més detallada en aquest document informatiu.

Ompliu el següent formulari amb la vostra proposta fins al diumenge 7 de juliol. Un cop rebudes totes les propostes, l’equip de La Biothèque seleccionarà les activitats que formaran finalment part cicle, d’acord amb la cohesió entre elles per formar jornades temàtiques, potencial d’interactuació amb el públic i calendari. Tracten sempre d’incloure el màxim nombre de propostes però han de tenir en compte l’espai i el temps. Si la vostra activitat no és finalment seleccionada, no us preocupeu. Volen fer cada vegada més esdeveniments, així que és possible que comptin en un futur amb vosaltres.

Si voleu fer-vos una idea de l’estil que busquen, podeu consultar els títols i resums de passades edicions clicant aquí.

La Biothèque és una organització sense ànim de lucre que no compta amb cap tipus de finançament, de manera que no pot prometre fer-se càrrec de cap tipus de despesa. Per això busquen gent que pugui col·laborar voluntària i desinteressadament, tot i que tractaran d’assumir els costos de materials per a tallers en la mesura de les seves possibilitats. En cap cas poden fer-se càrrec de despeses de desplaçament o allotjament. Si algú decideix venir a algun dels esdeveniments, haurà de ser pel teu compte.

Al final del cicle, l’organització de la Biothèque convidarà als assistents a un refrigeri perquè tots ens coneguem millor i per agraïr la seva participació.

Més informacióBlog de La Biothèque