Primera reunió del grup de treball de comunicació tecnològica

El passat 4 d’abril es va reunir el grup de treball de comunicació i divulgació de la tecnologia de l’ACCC

La primera trobada de grup de treball de comunicació i divulgació de la tecnologia de l’ACCC va tenir lloc al CC Vil·la Urània el passat 4 d’abril per establir els primers objectius del grup. La idea és compartir experiències, sinèrgies i organitzar activitats en el marc de la comunicació i divulgació dels temes tecnològics.

 

Com primera acció destacada es va acordar organitzar una jornada el dimarts 18 de juny (data provisional) de 18h a 20h en el propi CC Vil·la Urània. Aquelles persones interessades en presentar una xerrada de 20 minuts sobre temes de comunicació sobre tecnologia, poden apuntar-se a través del següent enllaç.

A la primera reunió van assistir el Gerard Estanyol, coordinador del grup, el Carles Puig i en Raül Toran. Un dels objectius és fer més gran el nombre de persones membres tant del grup de comunicació com de les persones apuntades a la llista de distribució que tracten temes de tecnologia. El grup, que està format per uns 15 de socis i sòcies de l’ACCC que hi participaran en les següents edicions, vol organitzar activitats en la Nit de la Recerca, la Festa de la Ciència i la Setmana de la Ciència.

La propera reunió del grup serà el proper 8 de maig a les 19h al centre cívic Vil·la Urània.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *