Neix l’Asociación Galega de Comunicación da Cultura Científica e Tecnolóxica

L’AGCCCT va presentar els seus estatuts oficials el passat 1 d’abril a Santiago de Compostel·la

L’ACCC compta ja amb una associació germana a Galícia. El proppassat 1 d’abril va néixer oficialment l’Asociación Galega de Comunicación da Cultura Científica e Tecnolóxica. L’entitat va presentar els seus estatuts a Santiago de Compostel·la davant de 30 socis amb l’objectiu de “contribuir a la professionalització del sector i fomentar la divulgació del coneixement científic al país”. L’ACCC va aprofitar per a felicitar a la nova associació amb la següent carta en gallec signada per la presidenta Cristina Ribas.

Membres de l’Asociación Galega de Comunicación da Cultura Científica e Tecnolóxica (Foto: AGCCCT)

 

Barcelona, 5 d’abril de 2011

 

Benvolguts/des companys/es de l’ l’Asociación Galega de Comunicación da Cultura Científica e Tecnolóxica,


Ens complau felicitar-vos pel naixement oficial de l’Asociación Galega de Comunicación da Cultura Científica e Tecnolóxica que ha tingut lloc fa uns dies a Santiago de Compostel·la. Des dels territoris de parla catalana, l’Associació Catalana de Comunicació Científica vol donar-vos suport i animar-vos a treballar plegats per millorar el reconeixement de la comunicació científica no només a Galícia, sinó arreu de l’Estat i del món.


El proppassat 2010, l’ACCC va complir 20 anys. Esperem i desitgem que la vostra Associació segueixi també un llarg camí. Podeu comptar amb el nostre suport i us emplacem a iniciar contactes de col·laboració, tant pel que fa a engegar projectes, com per compartir reflexions o promoure iniciatives. 


Rebeu una cordial salutació,

 

Cristina Ribas

Presidenta

Barcelona, 5 de abril de 2011

 

 

Prezados/as compañeiros/as da Asociación Galega de Comunicación da Cultura Científica e Tecnolóxica,

 

Comprácenos felicitarvos polo nacemento oficial da Asociación Galega de Comunicación da Cultura Científica e Tecnolóxica que tivo lugar hai uns días en Santiago de Compostela. Desde os territorios de lingua catalá, a Associació Catalana de Comunicació Científica quérevos mostrar o seu apoio e animarvos a traballar xuntos para mellorar o recoñecemento da comunicación científica non só en Galiza, senón tamén ao longo do Estado e do mundo.

 

No pasado 2010, a ACCC cumpriu 20 anos. Agardamos e desexamos que a vosa Asociación siga tamén un longo camiño. Podedes contar co noso apoio e  emprazámosvos a iniciar contactos de colaboración, tanto en termos de xerar proxectos, coma para compartir reflexións ou promover iniciativas. 

 

Recibide un cordial saúdo,

 

Cristina Ribas

Presidenta

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *