Tercera edició de la (Geo)Science Communication School

El curs tindrà lloc a Castiglione del Lago (Itàlia) al maig de 2018

Properament, hi haurà beques disponibles que cobriran una part de la inscripció. 

La tercera (Geo)Science Communication School per a joves investigadors tindrà lloc a Castiglione del Lago (Itàlia) al maig de 2018. Al lloc web podeu veure vídeos i fotos de les edicions anteriors i obtenir tota la informació necessària. Properament, hi haurà beques disponibles que cobriran una una part de la inscripció. 

 

Durant les últimes dècades, la comunicació i la divulgació s’han convertit en un tema fonamental per a les comunitats de recerca. La relació entre ciència i societat ha començat a canviar radicalment i la comunicació s’ha convertit en una necessitat. Les decisions importants sobre la recerca científica ja no depenen només de la comunitat científica, sinó pels polítics, les empreses privades i els mitjans de comunicació. Per aquestes i altres raons, és important millorar la difusió de la recerca. Assistint al curs, els estudiants aprendran a transmetre efectivament resultats de recerca importants tant a un públic expert com a un no expert. Els alumnes aprendran com escriure un abstract, com estructurar de manera eficaç un pòster sobre la seva recerca i com escriure un article, però també com comunicar al públic en general, als estudiants d’escoles, als polítics i altres grups d’interès. 

 

El curs està organitzat per investigadors del International Centre for Theoretical Physics (ICTP), l’Istituto Nazionale di Geofisica e Vulcanologia (INGV), la Universitat de Copenhaguen i l’organització local proporcionada per island of meetings (iom). 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *