S’obre la convocatòria de propostes d’activitats de la Nit de la Recerca 2023

Científics de tota Catalunya ja poden enviar les seves propostes d’activitats per a la nova edició de la Nit Europea de la Recerca a Catalunya, que enguany se celebrarà al voltant del 30 de setembre.

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

Així, el personal investigador, divulgador i comunicador de la ciència, ja pot proposar les seves activitats per tal de construir el programa d’aquest any. Entre aquestes, trobarem microxerrades (presencials o en diferit), xerrades, tallers, taules rodones i xerrades en escoles, aquestes últimes corresponents a l’esdeveniment previ a la Nit, El Matí de la Recerca.

A més, els ponents podran escollir dur a terme la seva activitat en qualsevol dels territoris principals (Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Vic o Catalunya Central), de manera que l’organització de cada territori els destinarà a una de les seus en que es duran a terme les activitats.

Si ets personal cientific, presenta la teva activitat en el formulari corresponent al teu node d’interès abans del 18 de juny.

La Nit Europea de la Recerca a Catalunya és coordinada per un consorci format per la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVIc-UCC), la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat Rovira i Virgili (URV), l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), la Fundació Bofill i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC). Totes elles s’han unit per organitzar la Nit de la Recerca en els seus respectius territoris i de manera col·laborativa. L’edició de l’any passat va aplegar més de 150 activitats, tant presencials com microxerrades diferit, que es van recollir al canal de Youtube de l’esdeveniment.

Emplena el formulari per a personal científic per presentar activitats i per a escoles que vulguin sol·licitar activitats a Barcelona que trobaràs en aquest enllaç abans del 18 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *