El Copernicus Hackathon arriba a Barcelona

La participació és gratuïta i inclou totes les comoditats per treballar en idees disruptives per a ciutats intel·ligents durant 30 hores.

Knowledge Innovation Market (KIM), entitat col·laboradora de l’ACCC, juntament amb altres socis locals i internacionals, celebra el “Barcelona Copernicus Hackathon” amb l’objectiu de fomentar l’ús de les dades i serveis de Copernicus Earth Observation (EO) per al sorgiment d’idees disruptives i noves oportunitats de negoci en reunir a estudiants, desenvolupadors, dissenyadors gràfics, analistes de dades, empresaris, gerents, investigadors i entusiastes de l’espai.

 

Les dades espacials són molt valuoses en l’exploració, la comprensió i la utilització de l’espai. A més, poden aprofitar-se per generar millores en altres sectors: predicció meteorològica, comerç minorista, transformació urbana, monitorització ambiental, previsions agrícoles… Aquest és el punt de partida d’aquest hackathon.

Ets estudiant, emprenedor/a, dissenyador/a, informàtic/a o simplement t’apassiona l’espai, et recomanem assistir al primer Barcelona Copernicus Hackathon i treballar amb les dades obertes que ofereix el programa d’Observació de la Terra Copernicus per generar solucions per a les Smart Cities (urbanisme, mobilitat i energia) en un cap de setmana per recordar.

Disposaràs de 34 hores per crear noves oportunitats de negoci a partir d’idees disruptives per a les Ciutats Intel·ligents. Podràs treballar amb experts de les empreses més punteres en els sectors d’open data i d’space i presentar el projecte del teu equip davant d’un jurat amb membres de la UPC i la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Seran dos dies intensos plens d’innovació, treball i bones experiències en una ubicació immillorable, a primera línia de mar, amb fàcil accés en transport públic (Metro: L4 Ciutadella Vila Olímpica – Bus: 47, 59, D20, V21, V27, 136, N8, N28 – Bicing: Estació 12 – Cotxe: 2 Pàrquings B: SM).

 

L’esdeveniment tindrà lloc l’11-12 de maig al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).La participació és gratuïta in inclou totes les comoditats per passar 30 hores innovant. Incripcions obertes fins al 3 de maig.

L’entrada és gratuïta i inclou:

 

 • Quatre formacions en línia pre-esdeveniment (webinars), per conèixer la part tècnica i la part de negocis de les dades Copernicus
 • Welcome Pack i marxandatge de l’esdeveniment
 • Mentors d’empreses especialitzades, durant els dos dies de l’esdeveniment
 • Accés a les dades Copernicus
 • Diploma de participant
 • Accés als premis
 • Tres coffee breaks
 • Un esmorzar
 • Dos menjars
 • Un sopar
 • Una Cocktail Party
 • Possibilitat de quedar-se a dormir

 

 

Més informació: https://kimglobal.com/es/evento/cophack/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *