L’ICIQ cerca Project Manager Officer

El termini per presentar candiatures és el 15 de març

L’Institut Català d’Investigacións Químiques (ICIQ) cerca un candidat per treballar al Departament de Projectes de Recerca, donant suport a les accions de difusió i comunicació de projectes clau de l’ICIQ i recolzant la preparació de projectes competitius europeus.

El Departament de Projectes de Recerca ajuda els investigadors de l’ICIQ a identificar convocatòries interessants, preparar les aplicacions i gestionar projectes competitius adjudicats per agències i fundacions d’investigació internacionals i nacionals. El director general del projecte se centrarà principalment en una nova Acció Europea de Coordinació i Suport (CSA) amb els objectius d’involucrar a les parts interessades rellevants en l’acció i atraure un gran suport públic. Aquesta posició tindrà un paper clau per garantir que aquest projecte informi del coneixement, el debat i la presa de decisions del públic en energia solar per a problemes d’economia circular (www.sunriseaction.eu).

 

Responsabilitats

 

 • Coordineu les activitats de difusió i comunicació (D + C) a totes les institucions col·laboradores d’una xarxa europea formada per 20 institucions principals i més de 100 seguidors, en col·laboració amb l’equip directiu de la xarxa. Això inclou la responsabilitat de la mesura, l’avaluació i l’informe de totes les activitats de D + C.
 • Escriure comunicats de premsa, s’encarregarà de la producció de materials de comunicació de suport (per exemple, fulletons, butlletins), actualitzacions de llocs web i mitjans socials per al projecte.
 • Participa en la redacció de plans de gestió de dades i altres projectes que es puguin oferir.
 • Promoure el coneixement de la xarxa europea a Europa i atraure l’interès dels interessats en el projecte.
 • Construeix relacions amb membres de la xarxa, organitzacions associades de recerca, ONG, entitats de política científica i altres actors rellevants que tenen un paper en l’energia solar per a una economia circular.
 • Donar suport al departament de projectes de recerca de l’ICIQ amb la redacció de projectes competitius.

 

Condicions

 

 • Un entorn internacional i dinàmic dins d’un equip multidisciplinari
 • Contracte d’un any
 • Ocupació a temps complet
 • Retribució segons la qualificació / experiència de l’individu
 • Incorporació immediata

 

Termini de sol·licitud: 15 de març de 2019

 

Més informació: http://www.iciq.org/jobs-grants/position/project-manager-officer-science-communication-and-engagement-ref-mgmt-2019-02/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *