S’anuncien els guanyadors del concurs X(p)rimenta 2018

D’entre els 94 vídeos de divulgació científica presentats, se n’han guardonat 13, repartits entre primària, secundària i cicles formatius

S’ha decidit guardonar 13 treballs repartits entre primària, secundària i cicles formatius. Enguany el jurat ha filat molt prim per a decidir quins han estat els millors vídeos presentats a X(p)rimenta 2018, la qualitat dels quals ha estat força alta. S’hi havien presentat 94 treballs. El premi especial any Feynman ha quedat desert.

Font: Recerca en Acció

Els vídeos premiats i guardonats han estat els següents:

 

Categoria Primària

 

 

Categoria Secundària

 

 

Categoria Batxillerat/Cicles formatius

 

 

L’acte de lliurament dels premis i de les mencions es va dur a terme dimecres dia 20 de juny, a les 11 hores, al campus del Baix Llobregat de la UPC, a la sala d’actes de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial

 

Els premis consisteixen en estades de cap de setmana de turisme rural sostenible per al professorat, oferts per la confederació Turalcat en un dels següents allotjaments: Cal Pastor (les Garrigues, www.calpastor.cat), la Torre d’en Bofill (Bages, www.torredenbofill.com ) i Casa Roca (Pallars Jussà, www.casaroca.info). D’altra banda, els alumnes participaran a activitats ofertes per Pendulum, el MMACA i el Zoo de Barcelona. A més, els alumnes guardonats amb mencions gaudiran d’entrades gratuïtes per a visitar el Cosmocaixa i el mNACTEC.

 

El jurat d’aquesta edició d’X(p)rimenta ha estat format pels següents membres: Jaume Vilalta, director del programa QuèQuiCom i membre de la junta de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC); Elsa Velasco, periodista científica en Big Vang (La Vanguardia) i membre de la junta de l’ACCC; Mònica Vilalta Huguet, professora i membre de ja junta de l’ACCC; Anna May, responsable de Comunicació de l’Institut de Ciència dels Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC), membre de la junta de l’ACCC i del grup de comunicació de nanociència de l’ACCC; Jordi Díaz, investigador de la UB, divulgador científic, coordinador del cicle 10alamenos9, membre de la junta de l’ACCC i del grup de comunicació de nanociència de l’ACCC.

 

Més informació

Web Recerca en Acció

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *