Activitats, espectacles i xerrades al Festival de la Ciència

  • El festival es celebra el 9 i 10 de juny al Parc de la Ciutadella
  • L’Associació Catalana de Comunicació Científica hi col·labora coordinant la moderació de les microxerrades

Aquest cap de setmana tenim una cita amb el futur. El Parc de la Ciutadella es torna a omplir de ciència, tecnologia i creativitat. Arriba el Festival de la Ciència, la gran trobada de la recerca i la innovació amb la ciutadania, que en la seva dotzena edició amplia l’oferta d’activitats, s’estén en el temps i s’adreça a un públic més ampli que mai.

Enguany el Festival se celebra durant tot el dissabte i tot el diumenge. Acull la xifra rècord de 230 activitats, organitzades com sempre per centres de recerca, universitats, empreses, associacions, divulgadors i divulgadores. A més, s’amplia el rang d’edats del seu públic. A les activitats per a tothom s’hi sumen propostes orientades expressament als infants de fins a sis anys, per a nens i nenes més grans, per a joves i s’inclou una àmplia oferta per a adults.

Pràcticament tots els àmbits de la recerca científica i de la innovació tecnològica queden representats en les seves escales, des de les partícules fonamentals, passant per les molècules, les cèl·lules, el cos humà, la biosfera, el Sistema Solar fins les fronteres de l’Univers.

El Festival t’apropa totes les dimensions de la ciència a través de multitud de formats: experiments, jocs, espectacles, experiències de realitat virtual, tallers, projeccions immersives, demostracions, itineraris, microxerrades, instal·lacions i fins i tot una escape room. Un gran ventall de propostes per descobrir de primera mà el coneixement que ens fa créixer com a societat i que cada cop compta amb una major implicació ciutadana.

Un any més, el Festival et convida a experimentar, debatre, divertir-te i a treure el geni que portes dins. Perquè la ciència és tot això i molt més! Vine i descobreix-la! El futur t’espera a la Ciutadella.

 

Més informació

Activitats de dissabte

Activitats de diumenge

Cercador d’activitats

Activitats que requereixen inscripció

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *