S’obre la nova edició d’X(p)rimenta 2018

El concurs de vídeos científics per a joves obre una nova convocatòria i suma un nou premi en conmemoració de l’any Feynman. 

X(p)rimenta és un concurs adreçat a professors i alumnes de primària, ESO, batxillerat i cicles formatius. Es tracta de filmar un experiment senzill en vídeo amb l’objectiu d’il·lustrar algun principi científic o tecnològic interessant. Els vídeos han de ser de durada curta (3  minuts) i cada grup escolar pot participar amb diversos vídeos. El termini és el 15 de maig de 2018.

Es concediran tres premis als millors vídeos presentats, un per a cada categoria (Primària, Secundària, i Batxillerat-Cicles formatius).

 

A més, per commemorar l’Any Feynman, premi Nobel de Física a l’any 1965, en aquesta nova edició hi haurà una categoria especial anomenada FeynmanTotal, que premiarà un vídeo dedicat a la física o nanotecnologia.

 

X(p)rimenta 2018 és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, patrocinada per Turalcat (Confederació del Turisme Rural i l’Agroturisme de Catalunya) i amb el suport de l’Associació Pendulum, el MMACA, CCiTUB (Centres Científics i Tecnològics de la Universitat de Barcelona) i el Zoo de Barcelona. Hicol.labora L’Obra Social “la Caixa”i el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.

 

Per a més informació sobre les bases, els premis, consells i com participar, podeu consultar el següent link: http://www.recercaenaccio.cat/noticies/oberta-una-nova-edicio-dxprimenta-5/ 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *