Vols aconseguir un còmic sobre Feynman?

Post del soci, per Anna May Masnou

Els d’EspaiNANO ens hem animat. Ja heu vist com l’estem liant amb l’any Feynman. Portem dues sessions del cicle “Visions de ciència” a les Biblioteques de Barcelona, i hem fet ple a les dues, fins i tot amb gent dreta al final de la sala!

A veure com continuen les sessions, ara que tenim el llistó ben alt! Per no parlar de l’acte d’inauguració de l’Any Feynman que vam fer al novembre a l’Ateneu Barcelonès. Per tots els que no vau poder-hi ser, podeu veure’n el vídeo aquí.

 

Com que Feynman té molts fans que ens segueixen, i esperem que ens continuïn seguint a tots els actes que hem preparat al llarg d’aquest 2018, hem creat, juntament amb la Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia (SCN2), una pàgina web perquè no us en perdeu cap detall.

 

D’altra banda, per agrair la fidelitat de tots els fans i seguidors, i gràcies a NORMA Editorial, hem posat en marxa una acció participativa a través de les xarxes socials: un sorteig de la novel·la gràfica “Feynman” de Jim Ottaviani i Leland Myric, sobre la vida d’aquest personatge. 

 

Què heu de fer per participar-hi? És molt senzill. Primer, ens heu de seguir a les xarxes socials d’EspaiNANO: Facebook, Twitter o Instagram. Després, us feu una fotografia en alguna de les activitats de l’Any Feynman, la pengeu en alguna de les xarxes, i ens etiqueteu a la fotografia, afegint els hashtags que commemoren el centenari de Feynman i el concurs: #FeynmanTotal #concursFeynman #AnyFeynman2018. El termini per participar al concurs és el 16 de desembre de 2018, i podeu participar tants cops com vulgueu! Com ho veieu?

 

Finalment, dir-vos que us apunteu el dijous 20 de desembre a l’agenda, que farem l’acte de clausura de l’Any Feynman, el lliurament del premi del concurs, i més sorpreses!

 

Gràcies per seguir-nos i ens veiem a l’Any Feynman!

 

Anna May Masnou, Cap de comunicació a l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB), Vocal científica de l’ACCC, Membre d’EspaiNANO, @amaymasnou

 

Enllaços d’interès:

Web Feynman Total 

Facebook

Twitter

Instagram

 

Comic Feynman

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *