Beques per assistir a la 4a Conferència Europea de Periodistes Científics

La data límit per sol·licitar una beca per la 4th European Conference of Science Journalist és el proper divendres 31 de març.

La 4a edició de la European Conference of Science Journalists (ECSJ2017): Bringing science forward tindrà lloc del 26 al 30 de juny del 2017 a Copenhaguen. La trobada està organitzada per l’EUSJA (European Union of Science Journalists’ Association) i la Danish Science Journalists, que per tal d’afavorir la representació de tots els països europeus, disposen d’entre 40 i 60 beques per a periodistes científics que desitgin assistir-hi.

La conferència s’organitza amb l’objectiu de compartir el coneixement a través d’un gran rang d’activitats com xerrades, debats, tallers o formacions. Hi haurà tres temes protagonistes: els mitjans digitals i les xarxes socials com mitjans de comunicació emergents, la forma de cobrir notícies sobre el canvi climàtic i la col·laboració entre periodistes i comunicadors científics per aconseguir una millor difusió de la ciència.

 

A més a més, vàries institucions europees han acordat presentar la seva recerca principal. De manera que durant la conferència hi haurà rodes de premsa sobre les noves recerques i resultats d’arreu d’Europa.

 

Les beques inclouen la inscripció a la conferència i fins a 600 euros per cobrir les despeses del viatge. Els interessats podeu sol·licitar la beca omplint el formulari abans del divendres 31 de març.

 

Per més informació podeu consultar la pàgina web de la conferència.

 

Copenhaguen

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *