Donació de llibres a la Biblioteca de la Sagrada Família

 L’ACCC lliura llibres del seu fons a la Biblioteca Josep M. Ainaud de Lasarte especialitzada en ciència i medi ambient

L’ACCC ha lliurat una vintena de llibres científics del seu fons a la Biblioteca Josep M. Ainaud de Lasarte-Sagrada Família per tal d’incrementar el fons permanent de la biblioteca i contribuir així a promoure la divulgació i coneixement científic. 

En paraules de la presidenta de l’ACCC, Cristina Ribas, “col·laborar amb la Biblioteca Sagrada Família (BSF)  per fer créixer el fons de llibres de contingut científic ens enorgulleix com a entitat dedicada a promoure el coneixement científic”. La Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), a través de la iniciativa Il·lustraciència, van crear el centre d’interès d’il·lustració científica i naturalista a la tercera planta d’aquesta biblioteca de Barcelona especialitzada en ciència. Durant la visita, la seva directora, Mònica Medina, va voler mostrar l’espai de contingut científic així com la sala permanent d’il·lustració científica que compta amb l’assessorament d’Il·lustraciència finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la tecnologia.

 

Aquesta és l’única biblioteca de Barcelona que disposa d’un espai reservat a la ciència i, en concret, a la il·lustració científica. Situada dins del centre Cultural Sagrada Família, està especialitzada en ciènciai medi ambient.

 

Raül Torán recorda que “l’ACCC i la Biblioteca Sagrada Família col·laboren habitualment en l’rganitzacó d’actes i esdeveniments. El setembre vinent, per exemple, s’exposaran els resultats del projecte Ciutat Verda i el novembre s’hi mostraran diversos treballs del projecte “Jo Il·lustro la Ciència“. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *