Curs d’estiu sobre comunicació científica a l’illa de Creta

L’associació de periodistes científics grecs organitza un curs sobre comunicació científica a l’illa grega de Creta, segons informa l’European Union os Science Journalist’s Associations (EUSJA). El curs s’impartirà a la localitat cretenca de Heraklion entre els dies 3 de juliol i 9 de juliol d’enguany.

 

www.scienceview.gr (Associació Grega de Periodistes Científics)

La inscripció, que inclou allotjament i manutenció, és de 850 euros. No obstant això, els assistents només hauran de pagar el viatge, ja que el curs està subvencionat per la Comissió Europea. El nombre de places és limitat, així que per poder demanar l’ajuda econòmica de la Comissió és necessari comptar prèviament amb una carta d’acceptació dels organitzadors del curs. Així, els assistents rebran la carta d’acceptació a través de les respectives associacions adherides a l’EUSJA.

El termini d’inscripció finalitza el pròxim 15 de gener. Si algun dels socis de l’ACCC està interessat en el curs s’ha de posar en contacte a través del correu de la secretaria tècnica (secretaria-tecnica [at] accc.cat) o del de la presidència (presidencia [at] accc.cat).

Per a més informació fes clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *