“Aquí els nostres invents”

L’ACCC presenta una mostra sobre els invents recents catalans 

L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) ha organitzat l’exposició Aquí, els nostres invents, per descobrir la recerca dels científics i científiques del nostre país. En la mostra, que es pot visitar fins el 31 de maig a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró,  es poden veure 16 invents d’universitats, centres de recerca i empreses de Catalunya 

Hi ha invents recents catalans? Quins descobriments aporta la recerca dels científics i científiques del país? Per respondre aquests dubtes i per demostrar la potencialitat dels recercaires catalans i catalanes, la mostra, que ha organitzat l’ACCC en col·laboració amb el Laboratori d’Aprenentatge Científic i la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró juntament amb l’Ajuntament de Mataró, exposa els invents que es desenvolupen al nostre país per tal de fomentar la innovació. 

 

Raül Toran, un dels comissaris de l’exposició, indica que «amb aquesta exposició pretenen apropar els invents que es desenvolupen a Catalunya, així com a altres punts de l’estat, per tal de fomentar la innovació». «L’exposició compta amb 16 invents d’universitats, centres de recerca i empreses de Catalunya, en col·laboració amb altres institucions», afegeix el vicepresident de la l’associació.

La mostra es pot veure a la Biblioteca Pompeu Fabra fins el 31 de maig.

 

Informació d’interès

Aquí, els nostres invents.

Fins el 31 de maig

Lloc: Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró.

Adreça: Pl. d’Occitània s/n 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *