Pint of Science torna a Barcelona

El Festival Internacional Pint of Science torna a Barcelona amb la col·laboració de l’ACCC

Set bars acolliran, fins el 25 de maig, la 2a edició del Festival Pint of Science amb un seguit d’activitats que s’han organitzat per apropar la ciència al públic

El Festival Pint of Science arriba a Barcelona per segon any consecutiu amb un objectiu: treure els científics del seu laboratori i presentar el seu treball al públic en un ambient relaxat. 

 

Salvador Aznar Benitah de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona, serà aquest dilluns al Bacanal Cafè per parlar sobre cèl·lules mare i envelliment. Miquel Sureda Anfres, de l’Universitat Poltècnica de Barcelona, estarà al Michael Collins, també dilluns, per respondre la gran pregunta… «Visitarem altres estrelles?. Roser Nadal Alemany de l’Univeristat Autònoma de Barcelona assistirà dimarts al Bailus Bar per explicar la relació de l’estrès amb moltes psicopatologies diferents. Al Blacklab Brewhouse, Marc López Cano de l’Universitat de Barcelona explicarà dimecres quines tècniques, basades en la llum, permeten estudiar les neurones i les seves malalties. Al bar Mau Mau,  Jordi Díaz, de l’Universitat de Barcelona, abordarà, dimarts, com la nanotecnologia revolucionarà el nostre futur. En el bar Mikkeller, Miquel Piris Obrador, de TV3, mostrarà com molts elements de la nostra civilització tenen el seu origen a la cervesa. Dimarts, a La Iguana, Vanessa Balagué Añó del Instituto de Ciencias del Mar – CSIC, farà un recorregut per l’Antàrtida i exposarà què fan els científics allà.

 

Més informació

https://pintofscience.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *