Pint of Science, festival internacional de la ciència, arribarà a Barcelona al maig

L’esdeveniment cerca col·laboradors

És possible apropar la ciència al públic en un entorn com un bar? Això és el que pretén Pint of Science, festival internacional que organitza xerrades científiques en bars i que busca treure els investigadors dels seus laboratoris perquè ens expliquin la seva investigació en un context informal, distès i agradable. Durant tres dies consecutius es buscarà que els científics s’apropin al públic, i que, amb una cervesa a la mà, tinguin l’ocasió de parlar amb el públic general sobre el què fan. L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) està col·laborant en la difusió de l’esdeveniment.

 

Aquest any el festival se celebrarà de forma coordinada en més de 40 ciutats de 9 països, entre el 18 i 20 de maig. Els científics parlaran simultàniament en diferents bars i tots aquells que vinguin a escoltar-tindran l’ocasió de plantejar les preguntes que els semblin més interessants. Es cobriran diverses àrees de coneixement com la física, la ciència dels materials, les ciències de la terra, la immunologia, la investigació del càncer, l’ecologia, el clima, la psicologia, la història, l’arqueologia, la robòtica i la tecnologia.

 

“Gràcies a la feina que un nombrós grup de voluntaris portem realitzant des del passat mes d’octubre, hem aconseguit que Pint of Science arribi aquest any a Madrid, Barcelona, Saragossa, Múrcia i Donostia. Treballem en investigació, tecnologia i altres activitats relacionades amb la ciència durant el dia, i en Pint of Science a les estones lliures, convençuts de la importància que la cultura científica es transmeti eficaçment a la societat. Hem fet molt, però encara ens queda un llarg camí per recórrer”, explica un dels portaveus de l’esdeveniment.

 

L’organització de Pint of Science està buscant col·laboradors pel que si vius en alguna d’aquestes ciutats i t’entusiasma la idea d’ajudar a transmetre la millor ciència a la societat, pots posar-te en contacte amb ells enviant un correu electrònic a contact@pintofscience.es o seguint-los en el seu perfil de Twitter: @pintofscienceES.

 

—————————

Informació bàsica

Quan: 18, 19 i 20 de maig de 2015

On: Madrid, Barcelona, Saragossa, Múrcia i Donostia

Contacte: contact@pintofscience.es, @pintofscienceES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *