Beques EUSJA per assistir a l’European Health Forum Gastein 2016

L’EUSJA disposa de set beques per a periodistes per assistir al Fòrum de Gastein (EHFG) que tindrà lloc a Bad Hofgastein del 28 al 30 de setembre de 2016

L’European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA) disposa de set beques per a periodistes científics per assistir a l’European Health Forum Gastein (EHFG) que tindrà lloc a Bad Hofgastein (Àustria) del 28 al 30 de setembre de 2016.

 

Les persones que estiguin interessades a demanar una beca han de ser membres d’associacions afiliades a l’EUSJA -com ara l’ACCC-  i han d’exercir de periodistes de plantilla o treballar com a freelancers per a algun mitjà de comunicació.

 

 

Les beques inclouen l’allotjament (4 nits), els àpats i el transport des de l’aeroport de Salzburg  (i a l’inrevés). La inscripció al fòrum va a càrrec dels organitzadors. Els assistents becats només s’hauran de fer càrrec del viatge d’anada i tornada des del seu lloc de procedència.

 

Aquest any, el fòrum tracta de demografia, diversitat i salut. La primera conferència de premsa tindrà lloc el mateix dia 28 de setembre al matí, per la qual cosa es recomana arribar el dia abans. 

En cas de tenir-ne interès, cal escriure un correu a secretaria-tecnica@accc.cat abans del 10 de juliol, indicant (en anglès quan s’escaigui) nom i cognoms, mitjà (o mitjans) en el qual treballa o amb el qual col·labora com a freelancer, correu electrònic i número de telèfon mòbil.

 

Podeu llegir tota la informació sobre el Fòrum Europeu de Salut Gastein i consultar el seu programa al seu web: http://www.ehfg.org/1210.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *