Exposició sobre il·lustració de ciència ficció a Sitges

Dins de la iniciativa Il·lustraciència, el premi internacional d’il·lustració cientifica de l’ACCC

Una exposició per mostrar obres creades en el taller IllustraSciFi, que va tenir lloc a Sitges gràcies al SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i La Malvasia de Llibres, el passat 13 de setembre impulsat per Il·lustraciència, el premi internacional d’il·lustració científica de l’ACCC. Tot i que la mostra es podrà visitar des del 29 de setembre a la Malvasia de Llibres (C/Espalter 20 de Sitges), la inauguració serà el 6 d’octubre -a les 17.00-, quan es presentarà l’obra gràfica Khalid: Crònica d’una realitat, de Jordi Pastor i Damián Campanario.

 

L’exposició IllustraSciFi es podrà visita fins al 19 d’octubre, en horari de 10.30 a 13.30 i de 17.00 a 20.30.

 

Més informació al blog d’Il·lustraciència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *