La FECYT renova la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de l’ACCC

“Les UCC+I tenen com a objectiu escurçar la distància entre la ciència i la innovació i el seu últim destinatari, la societat, servint de nexe d’unió entre tots dos a través de la divulgació”. Així descriu la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) les Unitats de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+I) -presents a centres de recerca, fundacions i universitats de tot l’Estat-, reconeixement amb el qual compta l’Associació Catalana de Comunicació Cientifica (ACCC) des del 2010.

 

Trobada de la xarxa d’UCC+i al 2015 a Màlaga (foto: FECYT)

 

La FECYT ha renovat la UCC+i de l’ACCC fins al 31 de desembre de 2017. Entre d’altres, la xarxa realitza una trobada anual a la seu d’una de les seves unitats. La més recent va ser els passats 30 de novembre i 1 de desembre a la Universidad de Málaga.

 

Hi ha més informació sobre totes les unitats que conformen, al llarg de l’Estat, la xarxa al seu web oficial, Comunicar Ciencia en Red (ComCiRed).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *