“Il·lustraciència 3”, al Botànic de València

Exposició d’obres de la 3a edició del premi internacional d’il·lustració científica de l’ACCC

El Jardí Botànic de la Universitat de València (C/Quart 80 de València) acull des del 20 de febrer fins al 4 d’abril una mostra amb obres de la 3a edició del certamen de dibuix científic i naturalístic organitzat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) -i finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT)-, Il·lustraciència.

 

La tercera edició del premi va rebre 424 propostes d’il·lustradors de més de 30 països. Il·lustracions sobre botànica, anatomia i fauna, entre d’altres àmbits. Va destacar també la presència d’il·lustradors espanyols amb 133 obres presentades, 38 colombianes, 34 russes, 28 mexicanes -igual nombre que argentines- i 24 propostes brasileres.

 

4a edició en marxa

Fins al 15 de març hi ha la possibilitat d’enviar obres a concurs per a la 4a edició d’Il·lustraciència. Més informació sobre com fer-ho i els premis que s’atorgaran al següent enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *