“Això que investigues, per a què serveix?”, a Molins de Rei

Una mostra per explicar resultats de l’activitat de recerca a públic general

La mostra Això que investigues, per a què serveix? -impulsada per l’ACCC el 2011 amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i la Generalitat de Catalunya- torna a ser exposada en públic, concretament a l’Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei (Carrer Ntra. Sra. de Lourdes, 34). L’exposició pretén apropar la recerca que sol sortir menys als mitjans de comunicació, és a dir, la recerca no tan mediàtica, per fer-la més entenedora. S’ha basat en 15 línies de recerca, entre les quals trobem la paleoecologia de l’evolució humana, la geomàtica, la bioestadística en genètica, la recerca en xarxes complexes o la química computacional.

La mostra a l’Institut (foto: ACCC)

 

Segons Raül Toran, vicepresident de l’ACCC, amb aquesta exposició “hem intentat presentar diferents línies de recerca, i les seves aplicacions pràctiques, que s’estan portant en centres d’investigació i universitats de tota Catalunya”. Un dels seus comissaris, Daniel Aguilar -soci de l’ACCC- comenta que “no ha estat fàcil seleccionar els centres o unitats de recerca, entre els quals hi ha centres del CERCA, del CSIC, de les principals universitats, com la Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra i Universitat de Girona”.

 

Això que investigues, per a què serveix? ha voltat per diferents indrets de Catalunya després de ser exposada al 2011 a la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona. En aquest enllaç podeu veure un reportatge en vídeo del dia de la inauguració.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *