La vegetació que conviu amb nosaltres

​El 27 de novembre de 2015 va tenir lloc, en el marc del cicle d’activitats del cicle Jo il·lustro la ciència a la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, amb la col·laboració del Col·legi de Biòlegs de Catalunya i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), una xerrada sota el títol La vegetació que conviu amb nosaltres que va estar impartida pel biòleg Pere Alzina i presentada per Miquel Baidal, coordinador d’Il·lustraciència. L’objectiu d’aquesta xerrada era apropar el coneixement sobre la vegetació amb la que convivim i donar a conèixer la diversitat d’espècies existents.

Resum en forma de dibuix de l’acte (imatge: Cristina Curto)

 

Alzina, membre del Col·legi de Biòlegs de Catalunya, va descriure les diferents espècies d’arbres que ens podem trobar a Barcelona i explicà que a la capital catalana “hi ha verdor tant a a l’entorn urbà (matolls i bosquines) com dins de l’entremat urbà (jardins i eixides privades, arbrat viari, parcs urbans, etc.). A Europa hi ha més de 140 espècies d’arbre i a Catalunya hi ha 100 d’ells“.

 

Al finalitzar la xerrada, molts dels assistents van apropar-se al parc de la Sagrada Família per participar en la trobada de dibuixants urbans que s’havia organitzat per dibuixar la vegetació del parc. Els resultats d’aquesta activitat s’exposaran a l’espai jove de la Biblioteca a partir del dia 18 de desembre i es podran visitar fins el proper 17 de gener.

 

Fotografies de l’acte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *