Trobada: “Opcions per emprendre projectes de divulgació”

Li seguirà una nova edició de “Beer for science”

En cas que et dediquis o et vulguis dedicar de forma professional a la comunicació científica i tinguis interès en crear la teva pròpia empresa o ser autònom en aquest àmbit, el Grup d’emprenedoria de l’ACCC -coordinat pel biòleg i soci Jordi Balaguer– et convida a la seva nova trobada oberta per tractar temes d’interès que afecten els professionals que es dediquen a la divulgació per compte propi. La trobada tindrà lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya 10, 1r de Barcelona) el vinent 3 de març, a les 18h. En cas de voler assistir-hi, cal escriure un correu a secretaria-tecnica@accc.cat.

 

Els assistents a una de les passades trobades (foto: ACCC)

 

L’objectiu de la trobada és compartir realitats de professionals de la comunicació i divulgació de la ciència de diferents perfils, conèixer solucions a problemes quotidians i fins i tot establir sinèrgies entre els assistents.

 

L’acte -d’una durada aproximada d’una hora- continuarà de manera informal al bar Xalupada (C/Diputació 200, Barcelona) on tindrà lloc  -a partir de les 19h30– una nova edició de Beer for science, és a dir, una trobada informal entre persones interessades per la comunicació científica i la ciència en general, a la que no cal inscripció prèvia i hi ha la possibilitat de sumar-s’hi, tot i no haver assistit a la trobada del Grup al Col·legi. El Beer for science es pot compartir i comentar via Twitter amb l’etiqueta #bfsbcn.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *