Nature ofereix beques per a periodistes per assistir a l’ESOF 2016

Manchester acollirà la que és una de les trobades europees més destacades sobre recerca i innovació

Del 23 al 27 de juliol, la localitat anglesa de Manchester acollirà l’Euroscience Open Forum (ESOF) de 2016. L’ESOF és un dels esdeveniments científics biennals més importants d’Europa. En aquesta trobada, investigadors, joves investigadors, empresaris, emprenedors i innovadors, responsables polítics, líders de ciència i tecnologia i públic en general d’arreu del món es reuniran per parlar dels nous descobriments i trobades científiques i per debatre la direcció que està prenent la investigació en les ciències, les humanitats i les ciències socials.

 

Com en a edicions anteriors, Nature Publishing Group (NPG) -grup editorial d’informació d’alt impacte científic i mèdic en forma impresa i en línia que dona suport a l’ESOF des de la primera edició el 2004- ofereix beques per a periodistes que -independentment del seu sexe, edat, nacionalitat, lloc de residència i el tipus de mitjà en què treballin (imprès, ràdio, televisió, Internet)- tinguin interès en assistir-hi. En el cas dels professionals que estiguin a Europa i fora del Regne Unit, l’ajut serà de 600 lliures per persona.

 

Per tal de formalitzar una sol·licitud d’una de les beques cal registrar-se en aquest web. El termini per presentar-s’hi és el 29 de febrer.

 

Més informació fent clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *