Visita al sincotró ALBA

Assistència gratuïta

L’Associació Catalana de Comunicació Científica organitza una visita al Sincrotró ALBA, a Cerdanyola del Vallès, per a qui estigui interessat en conèixer la única instal·lació de l’Estat d’aquestes característiques i quin és el seu potencial per a la recerca. La visita guiada se celebrarà el dijous, 21 de gener del 2016, a les 17:30 hores. L’assistència és gratuïta però requereix inscripció degut a que l’aforament es limita a 25 persones. S’assignaran les reserves per ordre d’inscripció.

 

L’ALBA (foto: uab.cat)

Qui desitgi assistir a la visita ha d’escriure a l’adreça secretaria-tecnica@accc.cat un missatge amb l’assumpte “Visita ALBA” on es detallin el nom, cognoms, correu electrònic i empresa o entitat de les persones que vagin a la visita.

El termini màxim d’inscripció és el 13 de gener.

En el següent enllaç trobareu informació sobre com arribar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *