Guanya una invitació doble per al vinent “Esmorzar de ciència” del 7 Portes

L’ACCC compta amb 4 invitacions dobles per sortejar entre els seus socis

Aquest mes de Maig el restaurant 7 Portes de Barcelona (Passeig d’Isabel II, 14) acollirà un nou esmorzar de forquilla amb tertúlia científica. Sota el títol El Cervell, la pròxima frontera: què en sabem de l’organ que ens fa humans, Joan Guàrdia, Catedràtic de Psicologia de la UB, Institut en Recerca del Cervell, Cognició i Conducta, i Mara Dierssen, Cap del grup de Biologia Cel·lular i Sistemes, Centre de Regulació Genòmica,  seran els protagonistes d’una sessió que se celebrarà el 22 de maig a partir de les 9:00h del matí. Moderarà la taula el periodista Eduard Berraondo. 

 

L’esmorzar té un cost de 25 euros, però l’ACCC disposa de 4 invitacions dobles que sortejarà entre els seus membres que manifestin interès abans del 18 de maig escrivint a secretaria-tecnica@accc.cat.

 

En cas de voler assistir-hi sense participar en el sorteig, cal fer la inscripció en aquest enllaç.

 

La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia The Big Van Theory, l’ACCC i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB i l’Obra Social “la Caixa”. Més informació en aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *