Nou esmorzar de ciència al 7 Portes

L’ACCC disposa de 8 entrades per sortejar entre els seus membres

Tornen els esmorzars de forquilla amb tertúlia científica al restaurant 7 Portes de Barcelona (Passeig d’Isabel II, 14). Sota el títol Analitzant la violència. El costat fosc del comportament humà, José Manuel Tortosa, cap de la secció d’Histopatologia Forense de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya, i Antonio Andrés Pueyo, del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona (UB), serà els protagonistes d’una sessió que se celebrarà el 4 d’octubre a partir de les 9 del matí. Moderarà la taula el periodista Eduard Berraondo.

 

Què passa al cervell d’una persona violenta? Hi ha algun factor biològic que ens predisposi a ser més o menys agressius vers els demés o bé tothom té un vessant malèvol que es pot desencadenar sota certes pressions o circumstàncies? Com influeix l’entorn social sobre les nostres conductes violentes? José Manuel Tortosa i Antonio Andrés Pueya debatran tots aquests aspectes junt amb l’aportació del públic que s’hi donin cita. El debat estarà introduït per el monòleg científic en clau d’humor de la companyia The Big Van Theory.

 

L’esmorzar té un cost de 25 euros, però l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) disposa de 8 invitacions que sortejarà entre els seus membres que manifestin interès abans del 2 d’octubre escrivint a secretaria-tecnica@accc.cat. En cas de voler assistir-hi sense participar en el sorteig, cal fer la inscripció en aquest enllaç.

 

La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia The Big Van Theory, l’ACCC i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB i l’Obra Social “la Caixa”. Més informació en aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *