2a Jornada de Finançament de la Ciència i la Innovació Social

L’ACCC disposa d’invitacions per als seus membres

Fins a 200 professionals relacionats amb diferents àmbits científics es donaran cita a l’Auditori Parc Tecnològic del Vallès de Cerdanyola del Vallès (Av. de la Universitat, 3, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona) el 16 d’abril, per celebrar la segona Jornada de Finançament de la Ciència i la Innovació Social. Enguany, l’esdeveniment porta per títol Millors pràctiques en el finançament de la ciència i el treball col·laboratiu i comptarà amb la participació de Cristina Ribas, presidenta de l’Associació Catalana de Comunica Científica (ACCC), i Octavi Planells, membre de la junta de l’ACCC. Les entrades per assistir-hi tenen un preu de 150€  però l’associació disposa d’invitacions per poder inscriure’s de forma gratuïta. En cas de ser soci/a de l’associació i voler gaudir d’una de les entrades,  cal escriure a secretaria-tecnica@accc.cat abans del 14 d’abril. L’ACCC lliurarà les seves entrades disponibles per estricte ordre en el que siguin demanades a través del contacte amb el correu electrònic esmentat.

 

Cristina Ribas moderarà la taula rodona Finançament públic de projectes. Les noves regles de joc a Europa  que tindrà com a ponents a Mariano Votta, director general d’Active Citizenship Network; Esther Hurtós, project and business development manager de la Fundació Ascamm; Jordi Cruz, vocal i responsable de recerca de la Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER); i Juan Riese, de l’oficina de projectes Europeus de l’Instituto de Salud Carlos III.

 

Octavi Planells, fundador del portal www.buscaciencia.cat, participarà com a ponent a la taula de debat Innovació i creativitat en la captació de fons per a projectes científics. Experiències d’èxit, moderada per Joan Puig de Dou, strategic general manager de Kymos Pharma i membre de la junta directiva de CataloniaBIO. També hi participaran Antonio Manzanares, president de l’associació de Familiares y Amigos de Ángel Manzanares (FADAM); Teresa Tarragó, CEO d’Iproteos; i Esther Franquet, directora d’infermeria a la Fundació Puigvert.

 

El principal objectiu de la jornada és el d’aportar idees, eines i solucions per al finançament de la ciència i la recerca. També ho són fer intercanvi de coneixement per al finançament d’R+D+I, crear un espai per a la generació de projectes, posar en comú a possibles inversors amb investigadors i ser una plataforma de contacte entre investigadors, pacients, empreses i organitzacions.

 

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut per a la Promoció de la Ciència i la Innovació (IPCI). Col·laboren la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya, el Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC) i Catalonia Innovation Triangle (CiT) i compta amb el suport de l’ACCC.

 

Es pot consultar tota la programació al següent enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *