“Comprar, llençar, comprar” protagonista del proper “Calaix de la Ciència”

El dimarts 18 de gener, a les 19 hores, s’obre de nou el “Calaix de ciència” al Campus de la Comunicació UPF. La sessió consisteix en la projecció de “Comprar, llençar, comprar“, un documental produït per Media 3.14 (grup Mediapro), i d’un debat posterior sobre el model de consum de la societat actual.

 

Al debat participaran Cosima Dannoritzer, directora del documental, Joan Úbeda, productor del documental i Manel Palencia-Lefler, professor titular de la Facultat de Comunicació de la UPF. El debat serà moderat per Vladimir de Semir, director de l’OCC-UPF.

 

“Calaix de ciència” és un cicle audiovisual dedicat a la informació i a la divulgació científica més actual, on també hi ha espai pel debat, que organitza l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), amb la col·laboració de l’Observatori de la Comunicació Científica (OCC-UPF).

 

 

Informació d’interès

  • Dimarts 18 de gener a les 19:00 hores. Veure mapa.
  • Auditori del Campus de la Comunicació UPF. Roc Boronat, 138. Barcelona.
  • Acte gratuït.
  • Llegir sinopsi.

T’esperem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *