L’ACCC organitza una mostra amb il·lustracions del litoral del Garraf i un taller de dibuix per a la canalla

A la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona

Les obres resultants del taller d’il·lustració científica Il·lustrem el litoral del Garraf, que es va realitzar en un taller al Centre d’Estudis del Mar (CEM) de Sitges, en el marc de la iniciativa de l’ACCC Il·lustraciència -el premi internacional d’il·lustració científica de l’ACCC-, s’exposaran a l’Espai Jove de la segona planta de la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona (Carrer Provença 480) del 5 de novembre al 30 de novembre de 2014.

 

L’exposició, organitzada amb el suport de la pròpia biblioteca barcelonina i el CEM, presenta més de quaranta obres realitzades en diferents tècniques, com ara aquarel·la, tinta xinesa i llapis. 

 

Taller «Un mar de peixos»

Un mar de peixos és un taller que els responsables d’Il·lustraciència duran a terme a la mateixa biblioteca el 10 de novembre -a les 18.00- per donar a conèixer la fauna del Mediterrani. És un taller destinat a canalla d’entre sis i dotze anys que vulgui aprendre a dibuixar peixos. 

 

L’activitat culminarà amb la creació, entre tots els participants, d’un mural en el qual apareixeran els diferents peixos que es vagin dibuixant durant l’activitat.

 

Aquest taller és gratuït. En cas de voler assistir-hi no és necessària la inscripció prèvia.

 

Més informació sobre aquestes iniciatives al web d’Il·lustraciència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *