David Kaiser ofereix una conferència per l’any Feynman a la UB i la UAB

Els actes tindran lloc el 9 de maig a la Sala d’Actes de les Facultats de Ciències i Biocències de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’11 de maig a les 12 h a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.

Aquest any, per commemorar el centenari del naixement del premi Nobel de Física Richard Feynman, s’ha organitzat un programa d’activitats específic titulat Feynman Total coordinat per EspaiNANO, el grup de divulgació de nanotecnologia de l’ACCC.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat de Barcelona hi participaran tot acollint la conferència «Following his own path: the life and science of physicist Richard Feynman», a càrrec del professor de l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT) David Kaiser. L’acte tindrà lloc el 9 de maig de 2018 a Facultats de Ciències i Biocències de la UAB i l’11 de maig a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. En tots dos casos es celebrarà a les 12:00h.

 

David Kaiser, professor, físic i historiador de la ciència de l’Institut de Tecnologia de Massachusetts MIT, tractarà les aportacions científiques més destacades de Richard Feynman utilitzant com a fil conductor el context històric en el qual va viure.

 

L’accés és gratuït en tots dos casos, però en el cas de la UB cal formalitzar la inscripció prèviament perquè el nombre de places és limitat.

 

Detalls de la conferència:

Títol: «Following his own path: the life and science of physicist Richard Feynman» («Seguint el seu propi camí: la vida i la ciència del físic Richard Feynman»)

Ponent: David Kaiser

Destinataris: públic general

Durada: aproximadament una hora i mitja

Lloc: 

– Sala d’Actes de les Facultats de Ciències i Biocències de la Universitat Autònoma de Barcelona

– Aula Magna. Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona)

Data i hora:

– 9 de maig de 2018 a les 12:00 h (UAB)

– 11 de maig de 2018 a les 12.00 h (UB)

Idioma: anglès

 

Xerrada de la UAB: Mes informació

Xerrada a la UB: Inscripció i més informació

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *