Convocatòria oberta per al concurs de cartells de la “20a Setmana de la Ciència”

El termini finalitza el 3 de setembre i el premiat guanyarà 1.000 €

L’Any Internacional de la Llum ha estat font d’inspiració de moltes activitats, exposicions i tallers aquest 2015. Abans que s’acabi l’any, també haurà d’inspirar el cartell de la 20a Setmana de la Ciència.

 

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) coordina la 20a Setmana de la Ciència -que compta amb el suport de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC)- del 13 al 22 de novembre i convoca un concurs per triar el seu cartell promocional. L’obra ha d’estar inspirada en l’Any Internacional de la Llum i de les Tecnologies basades en la Llum o l’Any Internacional dels Sòls, en motiu de la celebració del 2015. L’obra guanyadora serà la imatge de l’SC15 i s’emportarà un premi de 1.000 €. El termini per enviar les propostes és el 3 de setembre. Podeu consultar les bases del concurs seguint l’enllaç.

 

Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu de Catalunya. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs i tallers científics. Podeu consultar les activitats seguint l’enllaç.

 

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb el suport, a més de l’ACCC, del Consejo Superior de Investigaciones Científicas, de l’Institut d’Estudis Catalans, de l’Institut de Cultura de Barcelona, de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya,  de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, de la Universitat Abat Oliba, de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat de Barcelona, de la Universitat de Girona, de la Universitat de Lleida, de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, de la Universitat Internacional de Catalunya, de la Universitat Oberta de Catalunya, de la Universitat Politècnica de Catalunya. de la Universitat Pompeu Fabra, de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat Rovira i Virgili.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *