El Biotech Annual Congress 2014 se celebrarà a Barcelona amb Werner Arber, Premi Nobel de Medicina

Comptarà amb la presència d’altres científics prestigiosos com Jean Weissenbach, Premi Príncep d’Astúries de Recerca, i María Blasco, directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques

La capital catalana acollirà entre el 9 i l’11 de juliol el Biotech Annual Congress (BAC 2014), el major esdeveniment anual de biotecnologia d’Espanya. Promogut per la Federació Espanyola de Biotecnòlegs (FEBiotec), organitzat per l’Associació Catalana de Biotecnòlegs (ASBTEC) i amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), el Biotech Annual Congress ja s’ha convertit en un dels congressos amb major impacte en el sud d’Europa.

 

El programa científic d’aquesta vuitena edició comptarà amb investigadors de gran prestigi, entre els quals es troben Werner Arber, Premi Nobel de Medicina o Fisiologia el 1978, Jean Weissenbach, Premi Príncep d’Astúries de Recerca el 2001, i María Blasco, directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO). Aquells periodistes i comunicadors científics interessats en assistir al Congrés podran sol·licitar la seva acreditació a la pàgina web del BAC 2014.

 

El Biotech Annual Congress 2014 pretén donar a conèixer el sector de la biotecnologia, impulsar un punt de trobada entre els professionals i estudiants biotecnòlegs i promoure la bioemprenedoria i la innovació, peces clau en la creació de l’economia basada en el coneixement.

 

L’elecció de Barcelona com a seu del BAC 2014 no és casual. Catalunya és la regió pionera de la biotecnologia a nivell estatal, ja que compta amb un 20% de les companyies d’aquest sector. La seva àmplia xarxa de centres de recerca en biotecnologia ha convertit Catalunya en un autèntic pol de la innovació biotecnològica a Europa.

 

Any de la Biotecnologia

A més, el BAC 2014 se celebrarà en una data molt especial, coincidint amb la declaració de 2014 com Any de la Biotecnologia, una iniciativa impulsada per FEBiotec i amb el suport de la Societat Espanyola de Biotecnologia (SEBIOT), la Societat Espanyola de Microbiologia (SEM) i l’Associació Espanyola de Bioempreses (ASEBIO).

 

Per a més informació, es pot visitar la pàgina web del Congrés: www.bac2014.es

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *