Tres invitacions per a la projecció de “Particle fever”

Aquest film serà El Documental del mes de juny

El Documental del mes, iniciativa inscrita dins del festival internacional de documentals DocsBarcelona, ofereix als socis de l’ACCC tres invitacions per assistir a la projecció del film Bojos per les partícules -originalment Particle Fever (EUA, 2012)- el proper dijous 5 de juny a les 20.00h als cinemes Aribau Club de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 565).

 

Aquelles persones interessades en gaudir d’aquestes entrades gratuïtes hauran d’enviar un correu a secretaria-tecnica@accc.cat abans del 4 de juny. Les entrades són limitades, fet pel qual s’atorgaran per estricte ordre d’inscripció -una per soci- i es podran retirar directament a la taquilla dels cinemes Aribau Club abans de la projecció. 

 

El Documental del mes

El Documental del mes, una iniciativa del DocsBarcelona, té com a finalitat apropar el gènere documental al major nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. Per això, el primer dijous de cada mes s’estrena una pel·lícula documental de qualitat, de temàtica i procedència diverses, a 45 ciutats de Catalunya, País Valencià, Illes Balears i a la resta de l’Estat espanyol.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *