Fins al 20 de maig es podran presentar projectes al concurs X(p)rimenta 2014

Les escoles disposaran de 20 dies més per enviar els seus vídeos científics

La iniciativa X(p)rimenta 2014 ha ampliat fins al 20 de maig el termini per inscriure i tramitar les peces audiovisuals per al concurs X(p)rimenta 2014 per a tots aquells que vulguin experimentar amb la ciència. D’aquesta manera, els professors i alumnes que desitgin participar en aquest concurs de vídeos científics encara disposen d’ampli un marge de temps per desenvolupar i presentar els seus projectes.

 

Foto: www.recercaenaccio.cat

 

La iniciativa promou la col·laboració entre alumnes i professors de nivells educatius de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius que vulguin fer experiments científics interessants i atractius per presentar-los al concurs. La idea consisteix a filmar un experiment senzill en vídeo en què es il·lustre algun principi científic i tecnològic. Cada escola i cada grup escolar pot participar amb diversos vídeos, sempre tenint en compte que la durada d’aquestes peces audiovisuals de ser de màxim 3 minuts.

 

Els millors vídeos s’incorporaran al portal Recerca en Acció i rebran un premi que es distribuirà en funció del nivell educatiu. El projecte X(p)rimenta 2014 és una iniciativa de l’Associació Catalana de Comunicació Científica i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, que compta amb el patrocini dels Vilars Rurals (Grup SERHS) i amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social “la Caixa”, l’Escola de Telecomunicació i Aeronàutica de Castelldefels de la Universitat Politècnica de Catalunya, el  Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i Physics. El termini per participar estarà obert fins al 20 de maig.

 

Per obtenir més informació sobre com participar-hi, es pot consultar el següent enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *