Els projectes de divulgació científica de l’Ajuntament de Barcelona

Trobada amb el tinent d’alcalde Jaume Ciurana

El proper 13 de març, a les 13 hores, el Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya 10, 1r, Barcelona), acollirà una trobada amb Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de Barcelona i president de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), oberta als membres de l’ACCC i a altres col·lectius que puguin tenir-hi interès. Ciurana detallarà quines són les línies estratègiques en matèria de ciència de l’ICUB i quins són els projectes que es volen impulsar a la capital catalana des d’aquest Institut. Els socis i sòcies de l’ACCC podran intervenir i plantejar preguntes obertament durant la sessió.

 

D’esquerra a dreta: Inés Garriga, Jaume Ciurana i Cristina Ribas a la trobada amb l’associació al 2013 (foto: ACCC)


Si voleu assistir-hi, cal escriure un correu a secretaria-tecnica@accc.cat abans del 12 de març.

 

El passat any va tenir lloc una trobada similar. Podeu llegir la seva crònica en aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *