Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2014

Cristina Ribas, presidenta de l’ACCC, forma part del jurat

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per impulsar la producció i la transferència de coneixement cap a la societat.

 

Aquest premi, creat per reconèixer la tasca de persones físiques i jurídiques en l’àmbit de la conservació de l’entorn, enguany s’emmarca en el Decenni Internacional per a l’Acció L’aigua, font de vida, 2005-2015, de les Nacions Unides.

 

L’àrea del Govern que gestiona Santi Vila ha dissenyat un certamen amb tres categories: Projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental amb un import de 14.000 euros-, Iniciatives de protecció i millora del medi ambient i Trajectòries de protecció i millora del medi ambient, totes dues tipologies dotades amb 7.000 cadascuna. La data límit de presentació de les candidatures és el vinent 22 d’abril. Pel que fa a la categoria de Trajectòries, Cristina Ribas, presidenta de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, forma part del seu jurat.

 

Des de l’any 1993, el Departament de Medi Ambient i Habitatge reconeix les actuacions de la societat catalana per a la millora del medi ambient. Aquest reconeixement va passar a ser atorgat per la Generalitat des del 2006, a partir de quan s’hi va incorporar la modalitat de recerca i es va dotar econòmicament.

 

Trobareu més informació al web i a Twitter amb l’etiqueta #PremiMA.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *