Premi i beca relacionats amb informació sobre càncer

A través de l’European Union of Science Journalists’ Associations

L’European Union of Science Journalist’ Associations (EUSJA), entitat de la que forma part de l’ACCC, ha publicat dos anuncis sobre dues iniciatives relacionades amb la informació periodística sobre càncer: el premi Best Cancer Reported Award i les beques Cancer World Journalists Grants. Aquestes dues ofertes són una iniciativa de l’European School of Oncology, a través de la seva publicació Cancer World.

 

El Best Cancer Reported Award és un guardó adreçat a periodistes que hagin demostrat la seva capacitat en informar sobre càncer en mitjans de comunicació impresos, ràdio, TV, o per Internet. No hi poden participar els qui escriguin per a revistes científiques mèdiques, públic professional de la medicina, revistes específiques de càncer o butlletins o revistes publicats per entitats  relacionades directament amb el càncer.

 

Podeu trobar-ne la informació fent clic aquí.

 

Les beques Cancer World Journalists Grants ofereixen fins a 2.500 euros per a periodistes per treballar en algun projecte relacionat directament amb el càncer. Els guanyadors rebran la meitat de la beca a l’inici del projecte i la resta en completar-lo.

 

Més informació fent clic aquí.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *