L’EUSJA cerca comunicadors científics per treballar en el projecte SATORI

Oferta laboral

SATORI, un projecte de 45 mesos amb socis de 13 països diferents i amb la participació de la UNESCO, té per objectiu el desenvolupament d’un marc ètic per a la recerca i la innovació. En el següent enllaç hi ha més informació.

Les persones seleccionades participaran en la creació d’un marc per a l’organització i realització de tallers i debats de ciència; en la realització de cursos de formació per a comunicadors científics i donaran suport en l’organització de l’EUSJA Investigative Science Journalism Award.

 

El termini per presentar-s’hi és el 23 de febrer de 2014. Els interessats hauran d’enviar el seu CV i una carta de presentació en anglès a sotiriou@scienceview.gr.

 

En cas de ser membres de l’ACCC i voler més informació, podeu posar-vos en contacte amb l’associació a través de secretaria-tecnica@accc.cat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *