La Generalitat inclou l’ACCC en el Cens d’entitats de foment de la llengua catalana

Un cens d’associacions i fundacions dedicades a impulsar el català

Un total de 120 entitats formen part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana que va crear la Generalitat de Catalunya el 2002. Entre les associacions i fundacions que s’hi han incorporat enguany es troba l’ACCC, que va sol·licitar formar-ne part en la passada convocatòria.

 

 

El Cens agrupa entitats que duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana, dins del seu àmbit d’actuació. S’entén per foment de la llengua catalana la realització d’accions que promouen actituds positives envers el català o tendeixen a incrementar-ne el coneixement o l’ús entre la població en general o en col·lectius contrets.

 

Poden formar-ne part les entitats que tenen prevista en els estatuts la finalitat de foment de la llengua catalana o les que duen a terme activitats per impulsar-ne l’ús. A més, han d’estar constituïdes legalment abans de l’1 de gener de l’any en què presenten la sol·licitud.

 

Hi ha més informació al web de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *