Beques per participar al XVI Seminari Internacional de Ciència, Periodisme i Medi Ambient a Còrdova

Oferta pels socis i sòcies de l’ACCC

El 26 i 27 de setembre de 2013 Còrdova acollirà el XVI Seminari Internacional de Ciència, Periodisme i Medi Ambient (SIPMA). L’esdeveniment tractarà la temàtica de la mà de professionals del sector. L’ACCC disposa de 4 beques per als seus associats. Les persones beneficiàries podran participar-hi amb un cost de 75 euros, preu que inclou el viatge, l’allotjament amb esmorzar i la matrícula del propi curs. Els interessats hauran d’escriure un correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat, amb l’assumpte “Seminari Còrdova”, abans del proper 24 de juliol. Les beques s’atorgaran per estricte ordre d’inscripció.

 

El programa definitiu del Seminari ja està al web de l’esdeveniment. Com avanç, ja estan confirmats, entre altres, els següents ponents i continguts:

 

Santiago Grisolía. Premi Príncep d’Astúries de Recerca Científica i Tècnica. Creador i secretari vitalici de la Fundació Valenciana d’Estudis Avançats. President executiu dels Premis Rei Jaume I.
José María Ordovás. Professor sobre Nutrigenòmica a la Tufts University (EUA). Investigador del Centro Nacional de Investigaciones Cardiovasculares. Director científic d’estudis avançats en nutrició de la Comunitat de Madrid.
Vladimir de Semir. Director de l’Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra. Exsubdirector de La Vanguardia. Cap de gabinet durant l’alcaldia de Pasqual Margall a l’Ajuntament de Barcelona. Expresident de l’ACCC.
José Manuel Sánchez Ron. Membre de la Real Academia Española. Catedràtic d’Història de la Física a la Universidad Autónoma de Madrid.

 

Hi ha més informació al web de l’organització i a través del seu compte de Twitter. Aquest seminari està organitzat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i Enresa (Empresa Nacional de Residuos Radiactivos).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *