Encara queden entrades disponibles per a “Oxigen”

L’ACCC organitza dues lectures dramatitzades el 21 i 22 de gener al Museu Blau

Encara no has reservat les teves entrades per a venir a veure la lectura dramatitzada de l’obra de teatre “Oxigen”? L’Associació Catalana de Comunicació Científica et convida a gaudir de l’obra de Carl Djerassi i Roald Hoffmann, premi Nobel de química, que va ser traduïda recentment per Mercè Piqueras, ex-presidenta de l’associació, i Arantxa Gorostiza. La publicació de l’obra ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans i de la revista Mètode. Les lectures tindran lloc el proper 21 i 22 de gener al Museu Blau, sota la direcció de Míriam Alamany. Hi participen Míriam Alamany, Carles Martinez, Climent Sensada, Mònica Aybar, Eduard Muntada, Meritxell Manyoses i Pau de Nut. L’ACCC ja va organitzar en tres ocasions la lectura dramatitzada d’aquesta obra com es pot veure al vídeo de a continuació.

 

Lectura dramatitzada d’Oxigen al 2007 a la Reial Acadèmia de Medicina de Barcelona

 

Les lectures es van tornar a organitzar aquell mateix any a  l’Ateneu Barcelonès i, al 2008, a l’Institut d’Estudis Catalans, durant la celebració de l’ESOF. A continuació podeu veure imatges de la lectura que va tenir lloc al 2007 a la Reial Acadèmia de Medicina de Barcelona a la galeria fotogràfica del compte del nostre compte de Flickr.

 

 

Com venir a veure l’obra

L’ACCC vol repetir l’experiència el 21 i el 22 de gener al Museu Blau. L’assistència és gratuïta. A més podeu col·laborar econòmicament de forma voluntària per a ajudar a sufragar la despesa del sou dels actors. L’associacó no compta amb finaçament de cap administració per aquestes lectures dramatitzades. Feu clic aquí per a consultar més informació, reservar entrades o fer una aportació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *