Viatge a Berlín amb les despeses cobertes a la «Falling Walls Conference» amb científics internacionals

Els interessats hauran de ser socis de l’ACCC i comunicar-nos-ho abans del 7 d’octubre

Seguretat ciutadana, conflictes i guerres. 600 persones de 75 països es donaran cita a la Falling Walls Conference el proper mes de novembre a Berlín. L’ACCC ofereix la possibilitat d’assistir a aquest congrés, que tindrà lloc el 8 i 9 de novembre a la capital alemanya, amb 3 nits d’hotel, àpats i visites coberts: la convocatòria d’aquest viatge de l’EUSJA no inclou el desplaçament. En cas de voler participar, has d’enviar la teva sol·licitud per correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat indicant, a més, quina és la teva activitat professional abans del 7 d’octubre.

 

La Falling Walls Conference

La cancellera alemanya Angela Merkel presidirà una trobada on participaran experts internacionals en seguretat i guerres. És el cas de Mary Kaldor, qui cridarà l’atenció sobre la seguretat dels ciutadans en països en noves situacions de conflicte. La jornada també comptarà amb Wang Hui, nomenat un dels 100 intel·lectuals més importants del món al 2008 segons la revista Foreign Policy, qui dissertarà sobre el benestar humà en països com la Xina i presentarà solucions per a superar la bretxa en constant augment entre rics i pobres.

 

Si voleu trobar més informació consulteu el web de l’organització: http://www.falling-walls.com

 

Informació d’interès

Falling Walls Conference

Dates: 8 i 9 de novembre de 2011

Termini de subscripció: 7 d’octubre de 2011

Els interessats hauran de comunicar a: secretaria-tecnica@accc.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *