Concurs de cartells de la 18a Setmana de la Ciència

Convocatòria oberta fins al 15 de juliol de 2013

Els preparatius per a una nova Setmana de la Ciència ja estan en marxa i per això la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació ha convocat un concurs per triar el que serà el cartell oficial de l’esdeveniment la propera tardor.

 

El concurs, que és obert a tothom, premiarà el cartell guanyador amb 1.000 euros. Les persones que vulguin presentar una obra al certamen hauran de fer-ho abans del proper 15 de juliol.

 

Hi ha la possibilitat de llegir més informació al web de l’organització on trobareu les bases del concurs.

 

La Setmana de la Ciència

Del 15 al 24 de novembre se celebrarà a Catalunya la 18a Setmana de la Ciència. Durant l’esdeveniment s’organitzaran un bon nombre d’activitats de divulgació científica arreu de tot el país, com ara jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics adreçats a tota mena de públics. Els temes centrals de l’edició d’enguany són l’estadística, l’aigua i la figura d’Albert Einstein amb motiu de la celebració, aquest 2013, de l’Any Internacional de l’Estadística, l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua i la commemoració del 90è aniversari de la visita del científic a Catalunya.

 

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb el suport de l’ACCC, així com de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat Ramon Llull, la Universitat de Vic, la Universitat Internacional de Catalunya, la Universitat Abat Oliba, l’Institut d’Estudis Catalans, el Consell Superior d’Investigacions Científiques, l’Institut de Cultura de Barcelona, la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *