Trobada dels membres de l’ACCC amb Jaume Ciurana

El president de l’Institut de Cultura de Barcelona explicarà els projectes en matèria científica de la institució

El proper 3 de maig, a les 13.00, el Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya 10, 1r, Barcelona), acollirà una trobada amb Jaume Ciurana, Tinent d’Alcalde de Barcelona i President de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), oberta als membres de l’ACCC i a aquelles persones que puguin tenir-hi interès. Ciurana detallarà quines són les línies estratègiques en matèria de ciència de l’ICUB i quins són els projectes que des de l’institut es volen impulsar a la capital catalana. Els socis i sòcies de l’ACCC podran intervenir i plantejar preguntes obertament durant la sessió.

 

En cas de voler assistir-hi, cal escriure un correu electrònic, abans de l’1 de maig a secretaria-tecnica@accc.cat, per confirmar l’assistència. En cas d’omplir-se l’aforament, l’ACCC prioritzarà el dret d’assistència del seus membres.

 

L’Institut

L’ICUB va ser creat el 1996, com a òrgan únic de totes les funcions municipals en matèria de cultura a partir de la fusió de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, de l’Institut Municipal Barcelona Espectacles i del Centre gestor de museus. Des de l’1 de gener de 2006 l’Institut de Cultura s’ha constituït com una Entitat Pública Empresarial Local (EPEL), una modalitat d’ens públic prevista per llei que li confereix plena capacitat jurídica i autonomia de gestió per portar endavant els seus programes i projectes. Podeu llegir més sobre l’ICUB fent clic aquí.

 

Entre les seves missions figura “crear, gestionar i mantenir el patrimoni científic de Barcelona”. Quatre dels vuit representants que conformen el Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona són membres de l’ICUB. Jaume Ciurana, Tinent d’Alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de la capital catalana, és el president d’aquest consorci.

 

Al següent enllaç podeu consultar l’apartat de ciència del web de l’ICUB.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *